Supply Chain Manager – Haasrode


Locatie: Haasrode
Type: Permanent
Sector: Industry & Production


Klantomschrijving

Onze partner is een wereldwijd marktleider in de ontwikkeling van industriële totaaloplossingen. Hun innovatieve procestechnologieën worden in een veelheid aan sectoren benut waardoor ze een sterk netwerk hebben kunnen uitbouwen.

Momenteel slaagt onze partner erin om een sterke groei te verwezenlijken door enerzijds te investeren in een state-of-the-art productieproces en anderzijds in te zetten op een ijzersterke internationale service waardoor de klanttevredenheid naar ongekende hoogtes piekt.

Om hun groei te bestendigen en verdere professionalisering in te zetten is onze partner op zoek naar een supply chain manager die op korte termijn zal uitblinken als people manager en op de middellange tot lange termijn projectmatige verbeteringen weet door te voeren.

Jobomschrijving

 • Als supply chain manager sta je aan het hoofd van de afdelingen logistiek, inkoop en warehouse. De productie wordt vanuit Slowakije uitgevoerd, waar ook een volledige supply chain-structuur is uitgebouwd. In België wordt er dus vooral gekeken naar distributie en service, met de daarbij horende flows.
 • Je geeft richting aan een veertienkoppig team. Het is een uitgebalanceerde equipe waar standvastige ervaring en jeugdig enthousiasme door elkaar aanwezig zijn. Sinds begin 2020 werken ze nauw samen en dus is het jouw taak om bepaalde communicatielijnen mee te aligneren en verstevigen.
 • In een eerste fase is dit dus ook vooral een project waar je je mee bezig houdt; het team versterken en naar een hoger niveau tillen.
 • Daarna hou je je bezig met strategische projecten. Er zijn verschillende wins te verwezenlijken binnen het warehouse en de inkoop, maar in feite kan je projecten aandragen zover je wilt.
 • Onze klant mikt op een zeer hoge klantentevredenheid. Door de internationale scope van hun activiteiten zorgen bepaalde servicecontracten er dus voor dat er een complexe logistieke flow op poten moet worden gezet. Deze combinatie van snelheid en kwaliteit is iets wat voortdurend wordt nagestreefd.
 • Het is zeer belangrijk dat je zelf optimalisatieprojecten definieert, initieert, implementeert en consolideert. Gezien de constante groei van het bedrijf, kan je er zeker van zijn dat er binnen supply chain veel mogelijkheden zijn om de nodige veranderingen door te voeren.
 • Als supply chain manager sta je overigens ook steeds in contact met andere interne stakeholders zoals productie, sales, customer service,… Je werkt daarnaast zeer nauw samen met de service director EMEA om zo’n vlot mogelijke werking van jouw departement te garanderen.

Profiel

 • Onze partner is op zoek naar een sterke people manager die vanuit de operatie meerwaarde weet te creëren op projectmatig vlak. Ze willen dat je het team naar een hoger niveau tilt, waardoor daar in het begin de klemtoon op ligt.
 • Naast een gevoel voor analyse moet je communicatief ook sterk staan. Op die manier kan je het best jouw leiderschapskwaliteiten gebruiken alsook jouw medewerkers motiveren.
 • Als groeiend bedrijf, wordt er ook van jou verwacht dat je op dagdagelijkse basis mee aan de kar trekt om vooruit te gaan. Je bent niet te beroerd om de dingen vast te pakken en zorgt er mede voor dat een voortdurende vooruitgang verzekerd wordt.
 • Aangezien onze partner een productie-eenheid heeft in Slowakije, spreek je vlot Engels.

Aanbod

 • Onze partner biedt jou een zeer uitdagende positie aan binnen een groeiende omgeving waarbij je mee kan evolueren en bijna grenzeloos jouw kwaliteiten kan bijschaven.
 • Naast een competitief loon biedt het bedrijf je een wagen aan en een mooi pakket (verzekeringen, maaltijdcheques, bonus, …)
 • Voor zij die prefereren om de wagen thuis te laten is er ook een zeer interessant fietsleaseplan uitgewerkt.
 • Het bedrijf blinkt uit in zeer korte beslissingstrajecten waarbij je ook steeds een klankbord hebt op directieniveau. Hierdoor kunnen jouw beslissingen op korte termijn tractie vinden in het bedrijf.

Contact

 Frederik Degryse | frederik@purson.be | 0032 470 19 40 13


SOLLICITEREN

Om te solliciteren op deze vacature vult u onderstaand formulier volledig in en voegt u uw CV toe. Succes!

Voeg CV toe (.doc, .docx of .pdf):