Supply Chain Manager – Meulebeke


Locatie: Meulebeke
Type: Permanent
Sector: Industry & Production


Klantomschrijving

Onze partner is een sterk groeiend familiebedrijf dat een ijzersterke business heeft uitgebouwd door zich te specialiseren in de productie van hoogwaardig meubilair voor de zorgsector. Hun producten zijn technisch complex en hebben als doel om mensen te allen tijde een zelfstandig leven mogelijk te maken.

De voorbije jaren is onze partner erin geslaagd om een sterke groei te verwezenlijken door enerzijds te investeren in een state-of-the-art productieproces en anderzijds in te zetten op duurzame materialen om zo kwalitatief hoogstaande producten af te leveren.

Om hun groei te bestendigen en verder te professionaliseren is onze partner op zoek naar een supply chain manager die op korte termijn meerwaarde kan creëren binnen een complexe ERP-omgeving. Als echte motivator stuur je een driekoppig team aan en vorm je een onmisbare schakel binnen het geheel.

Jobomschrijving

 • Als supply chain manager sta je aan het hoofd van drie medewerkers. Het team is een grote zelfstandigheid gewoon en heeft dus vooral begeleiding nodig bij het stellen van prioriteiten. Als eindverantwoordelijke neem jij hier dus het initiatief in en bepaal je mee de richting van het team.
 • Binnen het team is één iemand verantwoordelijk voor logistiek (magazijn en transport), één iemand neemt de productieplanning en forecasting op zich. Jouw laatste teamlid is key user voor het ERP-systeem (MS Dynamics).
 • Met deze laatste persoon zal je op zeer nauwe basis samenwerken. Als supply chain manager neem jij namelijk eindverantwoordelijkheid voor het ERP-systeem op. De key user zorgt mee voor een vlotte werking van het systeem maar zal jou vooral ondersteunen waar nodig. Interne en externe stakeholders komen uiteindelijk bij jou terecht wat betreft mogelijke issues in het ERP-systeem.
 • Het is zeer belangrijk dat je zelf optimalisatieprojecten definieert, initieert, implementeert en consolideert. Gezien de constante groei van het bedrijf, kan je er zeker van zijn dat er binnen supply chain veel mogelijkheden zijn om de nodige veranderingen door te voeren.
 • Als supply chain manager sta je overigens ook steeds in contact met andere interne stakeholders zoals productie, sales, customer service,… Je werkt daarnaast zeer nauw samen met het directieteam om zo’n vlot mogelijke werking van jouw departement te garanderen.

Profiel

 • Onze partner is op zoek naar een analytische kandidaat met een masterdiploma op zak.
 • Naast een gevoel voor analyse moet je communicatief ook sterk staan. Op die manier kan je het best jouw leiderschapskwaliteiten gebruiken alsook jouw medewerkers motiveren.
 • Vanwege de grote nadruk op de correcte uitbouw van het ERP-systeem is het een absolute must dat de perfecte kandidaat een sterke kennis heeft van bedrijfsprocessen binnen een ERP-omgeving.
 • Als groeiend bedrijf, wordt er ook van jou verwacht dat je op dagdagelijkse basis mee aan de kar trekt om vooruit te gaan. Je bent niet te beroerd om de dingen vast te pakken en zorgt er mede voor dat een voortdurende vooruitgang verzekerd wordt.
 • Aangezien onze partner een productie-eenheid heeft in Roemenië, spreek je vlot Engels. Hier in België wordt er overwegend Nederlands met een beetje Frans gesproken.

Aanbod

 • Onze partner biedt jou een zeer uitdagende positie aan binnen een groeiende omgeving waarbij de mogelijkheden quasi grenzeloos zijn.
 • Bovendien krijg je een mooi pakket aangeboden waarin een wagen opgenomen werd.
 • Daarnaast werk je in een groeiend West-Vlaams bedrijf dat momenteel sterk inzet op groeiende internationale sales.
 • Het bedrijf blinkt uit in zeer korte beslissingstrajecten waarbij je ook steeds een klankbord hebt op directieniveau.

Contact

 Frederik Degryse | frederik@purson.be | 0032 470 19 40 13

 


SOLLICITEREN

Om te solliciteren op deze vacature vult u onderstaand formulier volledig in en voegt u uw CV toe. Succes!

Voeg CV toe (.doc, .docx of .pdf):