Supply Chain Planning Supervisor – Maldegem


Locatie: Maldegem
Type: Permanent
Sector: Industry & Production


Klantomschrijving

Onze partner is een internationale speler, gespecialiseerd in automatische oplossingen voor de ruime agro-sector. In een uitdagende markt die door externe invloeden aan steeds hogere standaarden wordt gehouden, weet dit bedrijf zich te onderscheiden door voortdurend in te zetten op innovatie.

Naast vanuit de productiesites in de VS en Zuidoost-Azië, worden hun machines vanuit het hoofdkantoor in België over de hele wereld verdeeld. Hiervoor kunnen ze onder andere beroep doen op een sterk netwerk dat sinds jaar en dag werd opgebouwd vanuit een oog voor kwaliteit. Tot slot maakt het bedrijf deel uit van een grotere internationale groep die er mede voor zorgt dat ze op internationaal vlak nog meer groeipotentieel hebben.

Wegens doorgroei van de vorige Supply Chain Planning Supervisor naar de functie van productiemanager, zijn ze op zoek naar een nieuwe aanwinst om driekoppig team aan te sturen. Voor deze rol ben ik op zoek naar een sterke kandidaat die zeer dicht bij de operaties kan werken en de processen naar een hoger niveau weet te tillen.

Jobomschrijving

 • Je staat aan het hoofd van driekoppig team dat de productieplanning en materiaalplanning voor zijn rekening neemt. Zij weten elk wel hoe hun rol in te vullen maar kunnen voor hun complexere vragen en problemen wel een sturend figuur gebruiken.
 • Het betreft hier geen lijnproductie maar afzonderlijke werkposten en machines die ingepland dienen te worden. Daarnaast werkt onze partner ook samen met drie maatwerkplaatsen die hun broodnodige ondersteuning bieden. De focus ligt op make-to-order (80%).
 • Naast het leidingegevende luik zal je ook een deel van de planning, gericht op het aankoopluik mee ondersteunenen en voor jouw rekening nemen. Dit blok zal het meest operationeel gerichte zijn van jouw activiteiten, maar geeft je wel de mogelijkheid om de processen heel nauw op te volgen.
 • Als derde grote verantwoordelijkheid kijkt de organisatie naar jou om het forecastingluik binnen de supply chain-organisatie te dragen. Als forecastverantwoordelijke lever je de input voor de S&OP meetings, die je ook zal begeleiden.
 • Een laatste blok binnen de rol zal jouw focus doen richten op het ERP-systeem, waarbij je productaanpassingen en settings op jou zal nemen. Natuurlijk gebeurt dit in samenspraak met IT. en zal dit niet het merendeel van de activiteiten innemen.
 • De rol heeft dus enerzijds een operationele focus, anderzijds een strategische zijde binnen vier verschillende delen waardoor dit een zeer brede positie betreft die een mooi inhoudelijk pakket kan aanbieden.

Profiel

 • Om in deze omgeving snel van start te kunnen gaan en een meerwaarde binnen de structuur te betekenen, zoekt onze partner een kandidaat die reeds een eerste relevante ervaring binnen een manufacturing omgeving kan voorleggen..
 • Deze vul je dan het best aan met een opleiding in een analytische richting.
 • Je hebt reeds ervaring in een ERP-omgeving en kent de filosofie erachter. Zelf werken ze met Bahn dat ze veel gebruiken voor de productie-en capaciteitsplanning.
 • Daarnaast onderstreep je de waarden van het bedrijf ook. Zo is het voor jou uiterst belangrijk om het servicelevel naar de klant ten allen tijde te maximaliseren. Daarnaast heb je oog voor het familiale karakter van de organisatie en kan je ook menselijk omgaan met jouw medewerkers. Ten slotte toon je jouw ondernemerschap door mee aan de kar te trekken binnen de organisatie, projecten naar je toe te trekken en de handen uit de mouwen te steken.
 • Deze rol heeft een grote visibiliteit binnen de organisatie en dus sta je communicatief zeer sterk. Er wordt heel down-to-earth gecommuniceerd intern maar naar klanten en leveranciers toe, kan je steeds hoogwaardige communiatie tonen.

Aanbod

 • Onze klant biedt jou de unieke opportuniteit om in een moderniserende organisatie te stappen die voortdurend in beweging is. Daarnaast belooft ze de komende jaren verder te groeien.
 • Daarnaast staat de organisatie voor stabiliteit, waar mensen graag werken en een warme omgeving bewerkstelligen. Het bedrijf laat zich ook kenmerken door korte communicatielijnen waarbij ieders input gewaardeerd wordt.
 • Je krijgt ook een marktconform loon waarbij extra’s vervoegd zijn en er naar de toekomst toe ook progressiemogelijkheden zijn.
 • Verder kom je terecht in een internationaal sterke speler die steeds het menselijke hoog in het vaandel draagt en er mede voor zorgt dat ieder individu zich ten volle kan ontwikkelen.

Contact

 Frederik Degryse | frederik@purson.be | 0032 470 19 40 13

 


SOLLICITEREN

Om te solliciteren op deze vacature vult u onderstaand formulier volledig in en voegt u uw CV toe. Succes!

Voeg CV toe (.doc, .docx of .pdf):