Supply Chain Supervisor @ Dicar Motorhomes


Locatie: Geel
Type: Permanent
Sector: Automotive


Klantomschrijving

Dicar is sinds twee decennia uitgegroeid tot marktleider in de verhuur en verkoop van top-notch motorhomes op de Belgische markt. Vanuit passie voor het avontuur van camperen zijn ze erin geslaagd om een zeer mooi bedrijf uit te bouwen dat zelfs op Europees vlak een tot de grootste spelers behoort.

Deze marktpositie hebben ze ook bestendigd door in 2015 nieuwe gebouwen te plaatsen, waardoor de ambitie ook wordt uitgesproken om te moderniseren. Ze doen dit natuurlijk wel met oog voor hun normen en waarden: klantenservice blijft centraal, de organisatie zal altijd familie-georiënteerd zijn, en de mensen die worden aangetrokken moeten echt ondernemers zijn.

Door de huidige coronaperiode is de vraag naar hun producten en diensten gestegen. Om deze verdere groei nog beter te faciliteren en procesmatig ook stappen vooruit te zetten, is Dicar momenteel op zoek naar een supply chain supervisor. In deze rol zal je de liaison vormen tussen de twee magazijnen, technische dienst, after-sales en het management.

Jobomschrijving

 • Je staat aan het hoofd van de twee interne magazijnen van Dicar. Het eerste is volledig geënt op montage van een zeer breed gamma aan accessoires. Het andere is een magazijn gericht op wisselstukken waar de technische dienst een belangrijk onderdeel van uitmaakt.
 • Als supply chain supervisor stuur je een team van drie mensen aan verdeeld over balie en warehouse. In de huidige setup is er een magazijnverantwoordelijke maar die persoon wordt ERP key user. Je kan wel op die persoon rekenen voor grondige inwijding in de huidige gang van zaken.
 • De rol heeft enerzijds een operationele focus, anderzijds een strategische zijde. Binnen het operationele zal je jouw medewerkers door zijn dagelijkse taken gidsen en sta je hen bij waar nodig. Het is een team met minimum twee jaar ervaring, waardoor ze geen micro management benoden.
 • Daarnaast is het de bedoeling dat jij alle bestaande processen analyseert en hierbij een boost geeft aan dat strategische luik van de job. Op die manier kan je het bedrijf mee moderniseren. Dit gebeurt normaliter wanneer je je volledig hebt ingewerkt.
 • Bij verbeteringsmogelijkheden kan je denken aan stockbeheer, logistieke flow en supplier management. Zo kan je projecten op poten zetten om stockbreuken te vermijden of anderzijds de contacten met de internationale leveranciers bij te stellen. Er zijn veel mogelijkheden, waardoor je jouw supply chain-kennis naar hartenlust kan uitleven.
 • Je beschikt dus over een brede supply chain-kennis, waardoor je processen helder in kaart kan brengen en wenselijke situaties kan definiëren.

Profiel

 • Om in deze omgeving snel van start te kunnen gaan en een meerwaarde binnen de structuur te betekenen, zoekt onze partner een kandidaat die reeds een eerste relevante ervaring binnen logistiek of warehousing kan voorleggen.
 • Deze vul je dan het best aan met een opleiding in een analytische richting.
 • Je hebt reeds ervaring in een ERP-omgeving en kent de filosofie erachter. Zelf werken ze met Xpower (automobielsector) maar het is vooral belangrijk dat je jouw weg durft te zoeken in een ERP.
 • Daarnaast onderstreep je de waarden van Dicar ook. Zo is het voor jou uiterst belangrijk om het servicelevel naar de klant ten allen tijde te maximaliseren. Daarnaast heb je oog voor het familiale karakter van de organisatie en kan je ook menselijk omgaan met jouw medewerkers. Ten slotte toon je jouw ondernemerschap door mee aan de kar te trekken binnen de organisatie, projecten naar je toe te trekken en de handen uit de mouwen te steken.
 • Deze rol heeft een grote visibiliteit binnen de organisatie en dus sta je communicatief zeer sterk. Er wordt heel down-to-earth gecommuniceerd intern maar naar klanten en leveranciers toe, kan je steeds hoogwaardige communiatie tonen.

Aanbod

 • Onze klant biedt jou de unieke opportuniteit om in een moderniserende organisatie te stappen die voortdurend in beweging is. Daarnaast belooft ze de komende jaren verder te groeien in deze booming branche.
 • Daarnaast staat de organisatie voor stabiliteit, waar mensen graag werken en een warme omgeving bewerkstelligen. Het bedrijf laat zich ook kenmerken door korte communicatielijnen waarbij ieders input gewaardeerd wordt.
 • Je krijgt ook een marktconform loon waarbij extra’s vervoegd zijn zoals een wagen en er naar de toekomst toe ook progressiemogelijkheden zijn. Ook het pakket zelf is nog onder review en wordt normaliter verder geoptimaliseerd.

Contact

 Frederik Degryse | frederik@purson.be | 0032 470 19 40 13


SOLLICITEREN

Om te solliciteren op deze vacature vult u onderstaand formulier volledig in en voegt u uw CV toe. Succes!

Voeg CV toe (.doc, .docx of .pdf):